Eggalbumin / Tojásalbumin
Szóró szárítással készülő púder finomságú nagyon finom szerkezetű hófehér színű anyag.
A bojlink megkötésében , keményebbé tételében játszik szerepet. Kiváló aminosavforrás illetve a halak könnyen megtudják emészteni. Körülbelül kilónként 250 tojásnak a fehérjéje van leporítva!
Kilónként 5 % az ajánlott mennyiség mivel ennél többet használva a bojlit túlságosan megköti ezáltal lassabban érjük el hogy kimosódjanak az értékes anyagok a bojlinkból !
TÖRPEHARCSÁS VIZRE ITT A MEGOLDÁS--keményebb bojli !
Lactalbuminnal használva kiválóan megköthető a bojli ! Termékeim között a lactalbumint is megtalálod !
Próbáld ki te is !
Az ár 500 g eggalbuminra értendő !
Kérlek tekintsd meg további horgász és bojlis termékeimet !
Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2012-03-16 19:48
. TOJÁSALBUMIN ! ! ! BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft