2012. február 27., hétfő

TOJÁSALBUMIN ! ! ! BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Eggalbumin / Tojásalbumin
Szóró szárítással készülő púder finomságú nagyon finom szerkezetű hófehér színű anyag.
A bojlink megkötésében , keményebbé tételében játszik szerepet. Kiváló aminosavforrás illetve a  halak könnyen megtudják emészteni.   Körülbelül kilónként 250 tojásnak a  fehérjéje van leporítva!
Kilónként 5 % az ajánlott mennyiség mivel ennél többet használva a bojlit túlságosan megköti ezáltal lassabban érjük el hogy kimosódjanak az értékes anyagok a bojlinkból !
TÖRPEHARCSÁS VIZRE ITT A MEGOLDÁS--keményebb bojli  !
Lactalbuminnal használva kiválóan megköthető a bojli !   Termékeim között a lactalbumint is megtalálod !
Próbáld ki te is !
Az ár  500 g  eggalbuminra  értendő !
Kérlek tekintsd meg további horgász és bojlis termékeimet !


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2012-03-16 19:48
. TOJÁSALBUMIN ! ! ! BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft